Paarden en dieren

Van jongs af aan kon je mij op de manege vinden. Dieren, en met name paarden, zijn mijn grootste hobby en liefde. Zij zijn voor mij een manier om mijn energie op te laden. Genieten kan ik van een mooie lente-dag waarop ik met mijn paard Aramas lekker over het strand of door de bossen kan rijden.

Vanaf mijn pubertijd was ik al heel veel bezig met een gezonde levensstijl. Deze passie en mijn plezier in het werken met mensen, heeft me na enige omzwervingen toch teruggeworpen naar hetgeen ik het liefst doe. Mensgericht en betrokken coachen.

OVER MIJ

Op een mooie dag in april 1965 geboren. Klein, blond en zeer ondernemend. Alles was leuk om te ontdekken.  Nu ben ik inmiddels 56 winters ouder, zelfstandige ondernemer, getrouwd en moeder van een beeldschone dochter.

Ik ben geboren en getogen in Eindhoven, maar sinds mijn huwelijk woonachtig in het mooie groene hart van de Meierij, Sint oedenrode. Samen met de katten Quest en Red hebben we het hier prima naar ons zin.

VAN ONZICHTBAAR

 

NAAR BRUIKBAAR

Investeren in jezelf

Enige jaren geleden, toen duidelijk was dat ik in mijn huidige functie niet de voldoening kon vinden die ik wenste, ben ik doelbewust relevante opleidingen gaan volgen. Mijn 5 jaar ervaring als Auriculo therapeute is de basis geweest voor een keuze naar een meer alternatieve coaching.

Hiervoor heb ik NLP Practitioner en Master afgerond, mijn Auriculo therapie diploma behaald, Meditatie opleiding volbracht, Chi Neng Qigong - chinese bewegingsleer (instructeur) studie volbracht, Yoga (instructeur opleiding) en omdat het heerlijk is op het water ook een Supyoga opleiding afgerond.

 

Investering in jezelf geeft inzicht. Waarbij ik uitga van jouw krachten en mogelijkheden. Hierbij zal ik je graag motiveren om te investeren in jezelf. Ik ben het luisterend oor met een analytisch vermogen, waarbij integriteit en flexibiliteit altijd voorop staan!

 

Heb jij interesse in één van de mogelijkheden? Of het nu gaat om een Yogales of een totaal afslank traject, neem dan nu contact met mij op. In een vrijblijvend telefonisch consult (op afspraak) vertel ik jou wat ik voor je kan betekenen.