Balans

Je kunt Yin yoga beoefenen om balans te vinden naast elke actieve en dynamische vorm van beweging. Ook bij langdurige eenzijdige fysieke belasting bied deze vorm van Yin yoga een
uitkomst.
 

Yin yoga is GEEN prestatiesport.

Bij gezondheidsklachten kan het als zeer positief ervaren worden o.a  bij fibromyalgie, en andere lichamelijke ongemakken kunnen verbetering geven.

YIN Yoga

Yin yoga is een vorm van yoga die al eeuwen oud is. De houdingen worden op een passieve maar toch intensieve manier beoefend. Het bindweefsel wordt opgerekt en gestimuleerd.

Het effect van Yin yoga houdingen is flexibeler, beweeglijker en uiteindelijk sterker fysiek-, mentaal-, emotioneel-, en energetisch lichaam.
Binnenkort vind je hier meer informatie over YIN Yoga

VAN ONZICHTBAAR

 

NAAR BRUIKBAAR

YIN Yoga - Obese

Met YIN Yoga kun je heerlijk ontspannen. Dit helpt je lichaam minder vet op te slaan en meer calorieën verbranden. Tevens worden je spieren soepeler en ga je makkelijker bewegen.

 

Tijdens de obese lessen beoefen je Yoga met low impact op je gewrichten en zijn er aangepaste houdingen en is zelfs stoelyoga een mogelijkheid. Nog geen lid? Boek nu een proefles voor slechts 5 euro!